Μελαμίνες

Η μελαμίνη, είναι ένα συνθετικό πολυμερές υλικό σε φιλμ, το οποίο είναι ανθεκτικό στα γρατσουνίσματα, στην τριβή και τα διαβρωτικά .
Με μελαμίνη επενδύουμε μοριοσανίδα και MDF για την κατασκευή επίπλων, γιατί είναι οικονομική, ανθεκτική και παράγεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων .Σημαντικό για την μελαμίνη είναι η σωστή επεξεργασία –το φινίρισμα-στα τελειώματα της επιφάνειας, τα «σόκορα»’.
Συνήθως τα»σόκορα» επενδύονται με ταινίες μελαμίνης η PVC. Το φινίρισμα της μελαμίνης μπορεί να γίνει τόσο καλό που μερικές φορές δεν το ξεχωρίζεις από το πραγματικό ξύλο. Oι μελαμίνες είναι διακοσμητικά φιλμ εμποτισμένα με ρητίνες μελαμίνης, που επενδύονται σε μοριοσανίδα ή MDF (μίας ή δύο όψεων).Μπορούν να έχουν ανάγλυφη ή λεία όψη

Για να αποφασίσετε για το χρώμα της κουζίνας σας θα χρειαστείτε ένα χρωματολόγιο απο μελαμίνες .Παρακάτω θα δείτε μία λίστα απο χρωματισμούς μελαμινών για να πάρετε μία ιδέα για τα χρώματα της κουζίνας σας. . Το παρακάτω δειγματολόγιο είναι της  εταιρείας ΑΚΡΙΤΑΣ.

Χρωματισμοί απο μελαμίνες

 

 

 

Δείτε επίσης:

Κουζίνα με πορτάκια postforming 175€/m

Κουζίνα με πορτάκια από βακελίτη 220€/m

Τιμές κουζίνας

Ανακαίνιση κουζίνας

Ντουλάπα με συρόμενες πόρτες 120€/m

Ντουλάπα με ανοιγόμενες πόρτες 120€/m